Гороскоп на тиждень. 1 – 7 квітня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 1 по 4 квітня – спадаючий Місяць. 5 квітня – молодик. 6,7 – зростаючий Місяць. Не рекомендується робити дорогі покупки, починати бізнес, підписувати важливі документи, укладати договори, міняти місце роботи, давати і брати гроші в борг. Можна займатися благодійністю і звичними, налагодженими справами. У першій половині тижня можна займатися благоустроєм та ремонтом будинку, купувати речі побутового призначення. Але масштабні проекти можуть привести до розтрати сил і засобів. У другій половині тижня будуть сприятливі аспекти, які сприяють поліпшенню матеріального становища завдяки талантам і майстерності у своїй професії.

ОВЕН

Цілком можливо, що вас здолає напад раптового смутку, причиною якого стане розчарування в людях. І ось парадокс – саме люди допоможуть вибратися. Правда, цими людьми вже виявляться близькі друзі і улюблені родичі. На роботі можливі дрібні неприємності. Постарайтеся бути мудрими і тримати язика за зубами. Хоча б кілька днів.

ТЕЛЕЦЬ

Щоб досягти успіху, вам потрібна команда. А якщо команди ще немає, то потрібно спрямувати всі сили на те, щоб її зібрати і знайти однодумців, на яких завжди можна буде покластися. Зверніть увагу на здоров’я, сходіть нарешті на прийом до лікаря і запишіться в спортзал. На диво, зірки пощадять цих представників зодіакальної спільноти, залишаючи їм можливість йти напролом до своїх цілей. На початку місяця постарайтеся налагодити стосунки в родині.

БЛИЗНЮКИ

Зірки зроблять вас в цей період ще більш говіркою і товариською людиною. Використовуйте це на благо – як можна частіше зустрічайтеся зі старими друзями в теплій і розкутій атмосфері. Загалом бувайте більше на людях. Можливі дуже корисні в плані перспективі знайомства, особливо це стосується ділових партнерів і налагодження бізнесу.

РАК

В даний період вас всерйоз налякає перспектива боргової ями. Можливо, до вас добрався хтось із активних банківських службовців. Не хвилюйтеся, заборгованість вдасться погасити, і ви з полегшенням продовжите займатися звичними справами. У стосунках із близькою людиною пануватиме спокій, гармонія та любов. Ви вмієте насолоджуватися щастям із коханими і дарувати їм найсолодші миті під час спільного проведення часу. На вихідні поїдьте кудись разом, займіться активним відпочинком, і ви відпочинете і душею, і тілом.

ЛЕВ

Будь-які з’ясування стосунків із діловими і особистими партнерами не змусять вас дати задній хід. Навпаки, ви будете такими переконливими, що буквально змусите всіх прийняти вашу точку зору. Браво, ви майстер ораторського мистецтва! От тільки гроші намагайтеся в борг не давати. Зараз можуть з’явитися люди з минулого, колишні друзі, які потім довго не повертатимуть те, що взяли.

ДІВА

Завдяки аспектам планет у вас з’явиться маса сил і енергії, якими ви будете з радістю ділитися з оточуючими. Важливий момент: ваш ентузіазм буде настільки високий, що відлякає всі хвороби і нездужання. Ви можете покращити собі настрій, зайнявшись собою. Відвідайте якісь оздоровчі процедури, підіть у басейн, займіться спортом, або хоча б ходьбою на свіжому повітрі.

ТЕРЕЗИ

Положення планет на цьому тижні пом’якшать вашу гординю. Навряд чи ви будете шукати нової коханої людини, але з наявними шанувальниками (або, наприклад, в стабільних відносинах) все стане набагато краще і гармонійніше. Намагайтеся лише не сперечатись і не псувати настрій оточуючим. За мир поруч із вами вони віддячать вам сторицею.

СКОРПІОН

Домашні Скорпіони вже давно звикли до того, що вони завжди і в усьому верховодять. Тому, якщо раптом в цей час вас захопить ідея глобального ремонту, перестановки або придбання нових меблів, ніхто не зможе заперечити проти. На роботі також все ітиме так, як ви захочете. Гроші зараз самі потечуть до ваших рук. Тож сміливо відправляйтеся на покупки і порадуйте себе чимось тим, про що ви давно мріяли.

СТРІЛЕЦЬ

Поїздки та відрядження зараз не дуже бажані, проте, якщо ви змушені поїхати в рамках важливої ​​роботи, нічого не бійтеся – все виявиться не так погано, як ви думаєте, і, більш того, в результаті поїздка може принести удачу. Головне під час подорожей розумно розпоряджатися грошима і не купувати зайвого. Невдовзі фінанси вам знадобляться на зовсім інші речі.

КОЗЕРІГ

В даний період ви дуже чутливі до всіх фінансових аспектів. У вас з’явиться гострий нюх на гроші і здатність їх заробляти. Але в коханні вам не таланитиме зовсім. І у цьому винен не хтось інший, як ви гадаєте, а ви самі. Не можна тримати людей біля себе на короткому повідку і диктувати їм свої умови. У них може бути зовсім інше бачення речей і воно також правильне.

ВОДОЛІЙ

Якась негативна інформація виб’є вас з колії і може підірвати ваш бойовий дух. В цей час ви будете сильніше, ніж будь-коли, схильні до тривожності. Постарайтеся не піддаватися зневірі і не сумніватися у власних силах. Якщо ви сильно захочете, зможете переставити гори. Потенціал для цього у вас є. із партнером не будьте надто суворими, ваша прямолінійність може ранити серце. Більше часу проводьте на природі, там ви зможете розслабитися і люду мати прийняття правильних рішень.

РИБИ

Старі друзі нададуть вам неоціненну допомогу. Їх підтримка вас сильно обрадує – ще й тому, що ви її не очікували. І зовсім вже несподіваним сюрпризом для вас стане те, що хтось із них давно в вас закоханий, але всі ці роки він зберігав свої почуття в таємниці. Приємною несподіванкою стане також прибуток, на який ви не сподівалися. Гроші вам зараз дуже потрібні, адже планів маєте багато.

zakarpatpost.net