Закарпатський дітвак втікав до двометрового гада через вікна та приносив йому іграшки

За словами матері, скільки сина не карали, він все одно знаходив спосіб втекти в сад і гратися зі своїм новим другом, пише газетиа «ЯСНО».

«Юрко знаходив спосіб вислизнути в сад, що б я з ним не робила. Крав тому гаду з холодильника їжу, давав свої цукерки. Не розумів, дурник, що змії таке не їдять. Ну я хоч, думаю, узнаю, що то за монстр у сина в друзях завівся. Сфотографувала, виставила в Інтернет. Люди написали, що то полоз. Кажуть, що не отруйний, що колись таких гадин замість котів тримали, щоб мишей ловили. Трохи заспокоїлась, хоч досі моторошно на цю дружбу дивитись. Син проводить із ним багато часу. Вдома розповідає, що його Мітьо розуміє, я вже до психолога з ним ходила і по лікарях, аби перевірити, чи дах не з’їхав. Усі кажуть, що ні, просто йому не вистачає спілкування. Ще й нарікають на мене, чому я не купила собаку, коли просив. Була і в ворожки в сусідньому районі. Бабка злила щось на віск, пошепотіла і каже: «Син у вас обдарований, босоркун із нього буде добрий. Навіть просила привести його на навчання, коли підросте. Але це мене не заспокоїло. Бабка переконувала, що хвилюватися не варто, що Юрко має особливий канал із космосом, це змії відчувають, тому й горнуться до нього. Полоз не чіпає дитину і за командою виповзає до сина. Чи то запах його відчуває, чи чує і реагує на своє ім’я… не знаю. Юрко йому вже й іграшки почав приносити, навіть свої шкарпетки. На хвіст гадини надягнути хотів. Не розумію, що може об’єднувати це холоднокровне створіння з моєю дитиною!» – наголошує Оксана.

Жінка також зізнається, що днями бачила біля хлопчика й нових гадин, але вони не полози. Поки що вона не знає, чи це вужі, чи щось інше. Юрко ж твердить, що переживати за нього не варто, бо він шукає друзів і дуже радіє, що їх стає більше. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост