Маски від коронавірусу продають по 135 000 грн

Попит на медичні маски все ще залишається актуальним. У деякі магазини, аптеки, банки, державні установи досі заходити без масок не можна, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Тож дехто й на цьому вміє добре заробити. Наприклад, ювелірний магазин пропонує клієнтам маски з діамантами по 5 тисяч доларів (135 тисяч гривень). Щоправда, новацію запровадили не в Україні, а в Індії.

Власник магазину Діпак Чоксі розповів, що ідея створювати маски з діамантами виникла, коли після зняття карантину в магазин прийшла людина, у якої мало  відбутися весілля. Чоловік попросив  зробити йому та нареченій унікальні маски.

«Тоді ми доручили нашим дизайнерам зробити маски, які клієнт згодом і купив. Після чого ми виготовили широку лінійку таких масок… Є маска, для виготовлення якої потрібно жовте золото і американські діаманти, вона коштує 150 тисяч рупій (54 тисячі гривень). Інша маска робиться з білого золота і справжніх діамантів, її вартість – 400 тисяч рупій (144 тисяч гривень)», – заявив індійський підприємець. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост