Після знайомства на цвинтарі 17-річний хлопець одружився з 71-річною жінкою

Пара  одружилася у 2015 році, через два тижні після першого побачення. А звела доля цих двох людей на кладовищі під час похорону сина 71-річної жінки, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Незважаючи на те, що різниця у віці між закоханими 53 роки, між ними спалахнуло кохання з першого погляду.

Зараз їм 21 і відповідно 75 років. Вони кажуть, що їм дуже добре разом, а коли нещодавно у дружини стався серцевий напад, молодий чоловік забив на сполох і страшенно непокоївся про її здоров’я, просив усіх знайомих молитися за неї.

Привід для хвилювання у Гаррі справді серйозний. У Альмеди стент у серці, тому будь-які закупорення є великим ризиком для її життя.

Утім друзів родини вражає те, як сильно вони кохають одне одного, незважаючи на те, що багато хто пару засуджує.

«Моя любов до дружини глибше океану. Я хочу щодня засипати її квітами, – каже Гаррі. – Я хочу бути з нею поруч до останнього подиху. Вона щодня краде моє серце, я божеволію від напливу почуттів».

Вперше 17-річний юнак побачив жінку, яка на той час була вдовою, під час поховання її сина Роберта. Вона була згорьованою, але, на думку хлопця, дуже привабливою.

Йому дуже хотілося хоч  трохи її розрадити, заспокоїти. Та Гаррі і подумати не міг, що вже незабаром  натягне на палець Альмеди обручку. Церемонія, яку він влаштував за шість днів, коштувала всього 200 доларів.

Цей шлюб був шоком для багатьох, незважаючи на те, що пара живе не в Україні, а у США. Знайомі насміхалися над хлопцем, мовляв, він вибрав собі в дружини бабусю. Дехто припускав, що жінка спокусила хлопчину, хоча перший секс у пари був аж після весілля.

«Ми разом переживали злети і падіння. Це насправді лише зробило нас сильнішими, – запевняє Гаррі. – Аби досягти всіх наших цілей, я щодня наполегливо працюю. Мені хочеться, щоб ми були разом дуже довго! Вона – жінка моєї мрії, фізичний бік наших стосунків просто ідеальний».

Пара живе у будинку Альмеди з одним із онуків, який на три роки старший від Гаррі.

«Я не шукала молодого чоловіка, але з’явився Гаррі, – каже жінка. – Я відразу зрозуміла, що він – той самий. У мене тоді було горе. Старший син Роберт мав 45, коли трагічно загинув. Загалом у мене четвер дітей. Чоловік Дональд помер у 2013 році у віці 43 років після семи місяців, проведених у лікарні  з ускладненнями від діабету. У глибині душі мені давно хотілося знайти однодумця, ним виявився Гаррі!». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост