Колега розставляє ноги перед моїм чоловіком. Що робити?

Чоловік має не просто коханку, а кілька років ходить до неї, розповідаючи вдома, що їздить у відрядження. Більше того, у неї від нього є маленька дитина. Жінка про все дізнається цілковито випадково. І тепер думає, розлучатися з ним чи ні. Свою історію вона розповіла газеті «ЯСНО» з надією, що хтось дасть їй пораду про те, яке рішення прийняти, адже пара разом виховує шестирічного сина, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Ми одружені 12 років і виховуємо десятирічного сина. Наші стосунки завжди були добрими, виваженими, спокійними, я беззаперечно довіряла чоловікові і ніколи не могла подумати, що він може мені зрадити.

Сім років тому він змінив роботу і почав багато їздити у відрядження в інші міста. Заробляв добре, дитину любив, купував нам усе, що ми хотіли, і взагалі був чудовим сім’янином. Нерідко навіть допомагав мені з прибиранням у квартирі та готував вечері, коли я приходила з роботи дуже виснаженою.

Я була щасливою з Мирославом, і Роман його дуже любить.

Та нещодавно він приїхав додому з відрядження у іншу область. Сказав, що був на тренінгу. Величезні валізи Мирослав залишив у коридорі і пішов у ванну приймати душ. Біля однієї з сумок лежав телефон. Я б і уваги не звернула, та хтось наполегливо телефонував. Вирішила. глянути, хто це. Там було записано «Киця». Мене ніби струмом ударило. Кого ж мій Мирослав міг називати кицею?

Поки він мився, я вирішила подивитись, що за таємниці ще в мого чоловіка є від мене. Зайшла у особисті повідомлення однієї із соцмереж і мало не впала. Виявляється, він давно мене зраджує.

Я впала на підлогу і почала голосно ридати. На щастя, син у цей час гуляв з друзями на вулиці.

На мій істеричний крик із ванної вибіг Мирослав. Він зрозумів, що я рилася в його телефоні, бо він лежав поруч зі мною.

Ми спробували поговорити, але не виходило. Я билася в агонії і не давала йому сказати й слова у своє виправдання. Мені було дуже боляче, що в нього є інша. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост