Хлопчик, який під час аудієнції сміливо підійшов і сів біля Папи, зцілився від важкої хвороби

Зовсім недавно практично у всіх світових ЗМІ появилося фото хлопчика, який під час загальної аудієнції підійшов і сів біля Папи. Фото цього хлопчика стали дуже популярними і облетіло цілий світ, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Так, от кілька днів назад мати хлопчика розповіла, що він дивом зцілився від важкої хвороби. Зазначимо, цей випадок трапився 20 жовтня 2021 р. під час загальної аудієнції. Хлопчик сів поруч із Папою Франциском. Місцем праворуч від Папи тоді поступився єпископ Леонардо Сапієнца, його підтримали оплесками присутні віряни. Про це повідомляє видання “CREDO

Хлопчика особливо зацікавив папський пілеолус. Бажаючи дістати цікаву «шапочку», він навіть потягнув за руку одного з прелатів. Коли хлопчик нарешті отримав власне цуккетто, то дуже задоволений повернувся з мамою на своє місце. Цим хлопчиком був 10-річний Паоло.

Як повідомляє CBS News, його зустріч зі Святішим Отцем була чимось більшим, ніж милим анекдотом.

Мама хлопчика каже про чудо

 Як розповідає мама, Паоло приїхав до Риму на обстеження — лікарі підозрювали у нього рак мозку. Хлопчик має аутизм та епілепсію. Медики хотіли виключити рак і розсіяний склероз як можливі причини його недуг. Коли хлопчик упевнено піднявся сходами на подіум зали Павла VI, Папа назвав його поведінку прикладом Божої свободи. Так він проілюстрував свої роздуми над Посланням св. Павла до галатів.

«Коли я побачила, як Паоло сам іде по сходах, я подумала: “Це неможливо!” Зазвичай йому потрібна чиясь допомога, — розповідає мама хлопчика, Ельза Морра. — Те, що він не міг сам іти нормально по сходах було одною з причин, чому лікарі були майже впевнені, що у нього рак мозку», — розповідає мама хлопчика.

Папа Франциск особисто привітав Ельзу і пообіцяв молитися за Паоло.

«Він узяв мене за руку і сказав: “Для тебе немає неможливого”», — розповідає мама хлопчика. Майже через місяць після цієї події лікарі підтвердили, що у Паоло немає жодних ознак пухлини, а його стан покращується.

Ельза пояснює це просто: «Дякую Вам, Святіший Отче, за те, що вимолили чудо!» • Більше цікавого читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост