В Україні хочуть проводити експерименти на дітях

Українські чиновники просто схибилися на щепленнях. Мало того, що через відсутність вакцинації (а на це можуть бути навіть дуже вагомі причини у кожного особисто) масу людей відсторонили від роботи, так вони вирішили переплюнути Європу і взятися за діточок • Цілу статтю читай у газеті ЯСНО •

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Зокрема, з квітня цього року Міністерство охорони здоров’я розглядає можливість робити щеплення від коронавірусу дітям від 5 років.

«Рекомендацій європейської технічної групи експертів щодо щеплення дітей від 5 років ще не було. Тобто на рівні Європи таке питання не розглядали. Ми плануємо розглянути вакцинацію дітей від 5 років орієнтовно з квітня», — розповів головний санітарний лікар Ігор Кузін.

Так для чого експериментувати на українських дітях, якщо навіть у світі немає такої практики? Чи наші урядовці вирішили з маленьких українців зробити піддослідних кроликів? І не бояться Бога, що дітям це може вийти боком і вплинути на здоров’я?

Більше того, Кузін радить щепитися навіть важкохворим малюкам!

«Якщо дитина має супутні заварювання – онко, астма, серцево-судинні, то я б радив провести щеплення. Бо перебіг ковіду у такої дитини може бути важким. Якщо дитина здорова, то рішення буде залежати від того, наскільки часто ця дитина відвідує організовані колективи», — зазначив санлікар.

Та якщо у дитини рак, імунітет у неї й так ослаблений і вакцина її може вбити зовсім! Але це санлікаря зовсім не лякає, бо смерть, якщо не допусти Господи, таке буде, наші лікарі вміють списувати на масу супутніх хвороб і виробники вакцин все одно залишаться чистими. Таких випадків у нас уже було достатньо. Згадаймо хоча б смерть 19-річного студена після щеплення у Києві. Чи хтось поніс відповідальність за згублене молоде життя? Скоріш за все, вакцинуватися студента змусили у навчальному закладі. Утім до відповідальності не притягнули ні керівництво ВУЗу, ні медиків, які не оглянули хлопця попередньо…. Адже померти просто так здоровий юнак не міг. Тим більше, що мати заявила, що її син ніколи раніше не хворів!

А що тоді говорити про хворих діток віком від 5 років?! • Повний текст читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост