У черзі на словацькому кордоні помер український водій

У ніч з 26 на 27 лютого загинув український водій вантажівки, який стояв на території Словаччини в черзі на перетин кордону.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Про це повідомив віцепрезидент Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України Володимир Балін каналу “Ми-Україна”, пише Еспресо.

Він розповів, що перевізники, які стоять в чергах з польської сторони, намагаються об’їхати блокаду через Словаччину та Угорщину.

“Ми отримали поки що неофіційну інформацію, що один з водіїв, 35 років, який стояв на території Словаччини в черзі сьогодні помер. Важко сказати, чи напряму це повʼязано з чергами, страйкарів поряд не було. Він стояв за 100 км від кордону, скільки йому ще було їхати невідомо. Слідство покаже, яка причина смерті”, – пояснив Балін.

За його словами, у загиблого водія залишалась родина. “Череда таких смертей продовжується. Я не розумію, чому на це не реагують компетентні органи Польщі і чому не скасовують страйк”, – підкреслив Балін.

ЗакарпатПост