За тиждень знищив у бою 15 окупантів: історія снайпера Андрія Гореславця

У 2017-2019 роках він проходив термінову службу у 22-й окремій бригаді Нацгвардії. Тоді йому доводилося охороняти дипломатів іноземних держав. 2022 року Андрій став на захист України.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50

У березні Гореславець потрапив на Донбас, тримав оборону Мар’їнки. російські війська нещадно обстрілювали позиції наших військових, не даючи просуватися, здійснювати контрнаступ. Але й захисники України успішно оборонялися, пише у своєму тг-каналі Антон Геращенко.

За сім днів боїв нацгвардієць знищив 15 окупантів і посіяв у їхніх лавах паніку. Однак наприкінці березня снайпер отримав поранення – уламок гранати ВОГ-25 влучив у спину. Побратими змогли вивезти його до шпиталю, де він проходив реабілітацію. За іронією долі, отець Андрія теж отримав поранення у спину. Гореславець-старший тоді захищав Сєвєродонецьк.

За самовіддане виконання військового обов’язку, мужність та відданість військовій присязі наказом командувача НГУ від 15 квітня 2022 року Андрій Гореславець нагороджений відзнакою НГУ «За доблесну службу»

ЗакарпатПост